Echipa

Home » Echipa

Echipa Noastră

Echipa Q Dental Clinic este formată din medici a căror specializare acoperă întreagă gama de intervenții stomatologice: chirurgie, implantologie, parodontologie, protetica, endodonție, ortodonție și pedodonție. Pentru specialiștii noștri, pregătirea postuniversitara atât în tara cât și în străinătate reprezintă o prioritate continua, astfel încât să vă putem oferi tratamente stomatologice complete, de calitate și în conformitate cu ultimele standarde europene.

Medic coordonator

Echipa

Standarde de calitate

Da, într-adevăr, pentru noi calitatea contează.

Și când spunem calitate, nu ne referim doar la tratamente stomatologice ireproșabile, ci și la confortul pacienților și la respectul pentru timpul lor.

Specializarea

Specializarea continuă a medicilor noștri, folosirea unor materiale și tehnologii de ultimă generație, atenția specială acordată fiecărui pacient – iată rețetă noastră pentru un tratament stomatologic de calitate. Ne gândim la confortul dumneavoastră și de aceea vă punem la dispoziție varianta programării on line, și de asemenea posibilități multiple și flexibile de plata.

Experiență personalizată

Fiecărui pacient i se întocmește un plan de tratament care îi va fi explicat în detaliu, precum și un deviz estimativ al costurilor tratamentului, așa încât împreună cu medicul dumneavoastră veți putea alege în cunoștință de cauză varianta de tratament. Ne respectăm pe noi înșine, deci ne respectăm pacienții. Prin urmare asigurăm deplina confidențialitate a pacienților noștri. Pentru noi calitatea contează, iar încrederea continuă pe care ne-o acordă pacienții nostrii ne onorează!